Abonnementer

Udvid dit alarmsystem med et eller flere abonnementer. Det drejer sig om tryghed og sikkerhed og vi vil anbefale at man i tillæg til et alarmsystem tegner et eller flere af nedenstående abonnementer.

Kontrolcenter abonnement

Med et kontrolcenter abonnement ringer din alarm automatisk til en central. Centralen forsøger at få fat i dig for at høre om du er hjemme. Hvis ikke du er hjemme sender de en vægter afsted for at se hvad der er sket og om der har været ubudne gæster. Er du på ferie eller hjemmefra i nogle dage kan de sikre dit hus således det ikke bare står åbent. Læs mere her.

Pris pr. md.:

DKK 79,96Tilføj til kurv

Service abonnement

Med et service abonnement kommer vi ud til dig hvert år og gennemgår din alarm. Vi skifter batterierne gratis og sikrer at det hele virker og at dit hjem eller din virksomhed stadig er sikker. Vi ved også at tingene ændrer sig, men bygger til og børn flytter hjem og hjemmefra, man får kæledyr osv.. Med et service abonnement kommer vi og sikrer at din alarm altid virker og at dit alarmsystem følger med dine behov. Læs mere her.

Pris pr. md.:

DKK 63,96Tilføj til kurv

SIM kort abonnement

Hvis du har GSM alarm har du behov for et SIM kort til at sætte deri for at din alarm skal kunne sende din alarm videre til din egen mobiltelefon eller til et vagtselskab (kontrolcentral). Vi kan tilbyde nogle skræddersyede abonnementer beregnet udelukkende til GSM alarmer. Disse SIM kort er kun til alarmer og vil ikke fungere i en almindelig mobiltelefon. Læs mere her.

Pris pr. md.:

DKK 27,96Tilføj til kurv