Alarmsystemer

Med et alarmsystem kan du sikre din bolig eller fritidsbolig, nemt og til en fornuftig pris. Du kan selv montere alarmsystemet og det er nemt at betjene for hele familien.

En GSM alarm er et komplet alarmsystem som er meget børnevenligt og som er nemt at installere selv. Det er dig selv som ejer alarmen og der hører ikke noget fast abonnement med til  dette alarmsystem. Systemet er modulopbygget og du kan altid udvide dit alarmsystem.

De fleste alarmsystemer skal bruge en telefonlinie eller en internetforbindelse for at kunne melde en alarm til en central. Dette er ikke nødvendigt for en GSM alarm. Den bruger mobilnettet til at sende en besked til en kontrolcentral, eller direkte til din egen mobiltelefon. Det er smart for dig som har et sommerhus hvor der ikke er internetforbindelse.

 Alarmsystem uden abonnement

Nogle alarmsystemer kræver at du har en masse dyre abonnementer, noget som du betaler til hver måned for at leje din alarm – ja du læste rigtig, for at leje din alarm. De fleste alarmsystemer ejer du faktisk ikke, dem lejer du af din leverandør. Hos gsm-alarm.dk køber du en alarm som du selv ejer og du behøver ikke nogle dyre lejeaftaler for at beholde din alarm. Det eneste abonnement du skal bruge er et mobilabonnement, som gør at dit alarmsystem kan sende en sms til dig, hvis du har indbrud.

alarmsystemer

Flere zoner i huset

I større huse har man typisk forskellige zoner man kan styre alarmen i. Det kan være en garage, et værksted, udestuen eller noget helt andet. Man kan tilkoble alarmen i nogle af zonerne, således man kan have en aktiv alarm i garagen, mens man selv sidder i huset uden alarmen er slået til. Fordelene ved dette er at man ikke skal bruge “laveste fællesnævner” det vil sige at alarmen i garagen er afhængig af om man er gået i seng eller ej. Det samme er gældende hvis man har teenagere som er sent ude og som kommer hjem. Der kan man midlertidig afkoble deres alarmsystem i det område af boligen de bor i samtidig med at alarmen ellers er slået til i resten af huset.

Alarmer dine naboer

Mange alarmsystemer rapporterer ikke alarmer ind til en central men sender i stedet information til nogle telefonnumre som du vælger. Det er i langt de fleste tilfælde muligt at opsætte mere end et telefonnummer, således du både selv kan få en besked, men også således dine naboer kan få beskeden. Sammen har i så jeres eget lokale vagtværn. Det er langt det billigste og det man typisk også er mest tryg ved.Dette er en rigtig god model hvis du er på ferie og ikke har mulighed for at få nogle til at kigge forbi dit hus og holde øje med dine værdigenstande. En GSM alarm kan hurtigt vise sig at være den bedste investering du har gjort dig. De er billige at indkøbe, lette at sætte op selv og med et special abonnement til systemet har du et rigtigt billigt alarmsystem.