Sommerhus med gsm alarm

Beskyt dit sommerhus mod ubudne gæster

Mange sommerhusejere opleve at komme ud til et sommerhus som har haft uventet besøg af ubudne gæster. Man kan installere et alarmsystem og holde nogle af de ubudne gæster væk.

Det er en rigtig kedelig oplevelse at komme ud til et sommerhus som har haft indbrud. Een ting er at der er fjernet noget fra ens sommerhus, men det er også følelsen af at der har været fremmede mennesker inde på ens private område. Det er en følelse som man gerne vil være foruden. Sammen med den kedelige følelse kommer også at man nu skal til at reparere. Det er ikke alle indbrudstyve som er betænksomme nok til at ødelægge så lidt som muligt når de tvinger sig adgang til ens enemærker.

Som ejer hænger du nu på at skulle erstatte de ting der er blevet stjålet, samtidig med at du ikke kan forlade sit sommerhus før det igen er lukket af, så der ikke kommer andre ubudne gæster. Det er typisk hvis der er smadret en dør eller et vindue er brudt op.

Undgå indbrud

Nogle af disse indbrud kan måske undgås og der kan spares mange penge og meget tid som følge af dette. Noget man kan gøre er at installere et enkelt alarmsystem som kan fortælle om der er ubudne gæster i sommerhuset. En af vores mest populære alarmsystemer er en enkel alarm som passer perfekt til et sommerhus.

Den model som vi forhandler er det man kalder en GSM alarm, det er et alarmsystem som kommunikerer med en kontrolcentral eller med ejeren via mobilnettet. Hvis der går en alarm i dit sommerhus bliver du automatisk selv alarmeret eller en kontrolcentral. Du kan så selv tage ud til dit sommerhus, ringe til politiet, eller hvis du ikke er hjemme kan kontrolcentralen sende en vægter som kan låse dit hus af så det ikke står åbent.

Det er meget sjældent at man rent faktisk møder tyvene – det er ikke meningen og det skal også frarådes for andre end politiet. Det handler om at forebygge og blive informeret når det sker.

Forebyggelsen ved sommerhuse sker typisk når en indbrudstyv inspicerer dit sommerhus for at se hvad du har af ting der kan sælges, ser de en aktiv alarm eller alarm klistermærker kan det være de opgiver og vælger nabohuset eller et helt andet område.

En tanke om "Beskyt dit sommerhus mod ubudne gæster"

  1. claus bech

    Alarmerne fra GSM er superfede, og så er det betryggende, at de ikke er fremstillet i Kina!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *