Lejlighedspakken

placeholder

Få et alarmsystem der er nemt at bruge og som sikrer dig og dine kære og alle jeres ejendele. Vælg en pakkeløsning og du skal ikke tænke mere på din alarm, vi monterer og sikrer at det hele virker. Vi viser hele familien hvordan man bruger alarmen. Dette er en meget børnevenlig alarm.

DKK 3.455,96Tilføj til kurv


Dette alarmsystem indeholder en alarm af mærket AZOR, det er en enkel alarm som er nem at bruge og nem at sætte op. Du kan selv montere denne alarm i dit hus. Denne alarm passer til et rækkehus, et sommerhus eller en lejlighed hvor der kun er behov for at sikre en enkelt indgang (vindue eller dør).

Med i denne alarm er der følgende produkter.

  • AZOR GSM/GPRS alarm
  • 1 Trådløs central til adgangsbrikker (PROX læser)
  • 1 Trådløs bevægelsessensor
  • 1 Trådløs magnetkontakt
  • 2 Adgangsbrikker
  • SIM kort til alarmen med abonnement

Denne alarm kommunikerer via mobiltelefon nettet og sender en besked til dig hvis der går en alarm. Du kan også koble alarmsystemet op mod en kontrolcentral som overvåger din alarm og får besked hvis der sker noget og din alarm aktiveres.

Denne alarm er meget børnevenlig med de små brikker (som man kan tilkøbe flere af) som blot holdes hen foran alarmen og den slukkes – ingen koder kun en lille brik der selv afkobler alarmen. For at din alarm skal kunne kommunikere via mobiltelefonnettet skal det have et SIM kort – ganske som en almindelig mobiltelefon. Et almindeligt mobiltelefon abonnement er for dyrt, derfor har vi et specielt mobilabonnement kun til alarmer. Dette abonnement betales pr. måned et år forud af gangen.

Bemærk at dette produkt indeholder et abonnement som skal betales månedsvist. Prisen er inklusiv det første års abonnement. Abonnementet til  SIM kortet kan ses her.

Ekstra tilbehør til denne alarm kan findes her