Sommerhuspakken

placeholder

Få et moderne, todelt alarmsystem der er nemt at bruge og som sikrer dig og dine kære og alle jeres ejendele. Med denne pakke kan du sikre op til 3 rum og en enkelt dør. Alarmsystemet er modulopbygget så du altid kan udvidde dit alarmsystem.

Med en totalpakke kan du hurtigt komme i gang med at sikre dit hjem. Du kan nemt selv opsætte det eller du kan få vores professionelle montør til at gøre det. Denne pakke indeholder et professionelt alarmsystem af mærket Profi. Produktet er nemt at bruge og kan tilkobles og frakobles med en lille fjernbetjening, ganske som en bil.

Denne alarmpakke indeholder følgende produkter:

  • PROFI Trådløs alarmcentral
  • 1 stk. Trådløs betjeningspanel
  • 1 trådløse bevægelsessensorer
  • 1 Trådløs magnetkontakt
  • 2 stk. Universal håndsender
  • SIM kort til alarmen med abonnement

Med denne pakke kan du sikre 1 rum og 1 døre/vinduer, hvilket er fuldt tilstrækkeligt i et almindeligt sommerhus eller en mindre villa – hvis du ønsker flere bevægelsessensorer eller magnetkontakter til vinduer/døre kan disse nemt tilkøbes og tilkobles. Systemet er nemt at betjene og kan udvides som man ønsker det. Der kan nemt tilkobles ekstra fjernbetjeninger således alle i hustanden har deres egen nøgle til at låse op med. Dette er en meget børnevenlig alarm.

Vores alarmsystemer benytter det samme net som din mobiltelefon for at kommunikere med din mobiltelefon eller med kontrolcentralen. For at kunne kommunikere via mobilnettet skal der isættes et SIM kort – ganske som i en mobiltelefon. Normale telefonabonnementer er for dyre i forhold til forbruget. Vi forhandler specielle mobilabonnementer til alarmer. Da de kun bruges til alarmer er de meget billigere end almindelige mobilabonnementer.

Du kan indstille din alarm til at sende dig og dine naboer en besked hvis din alarm går. På den måde får du selv besked og sammen med dine naboer kan i hjælpe med at holde et vågent øje med hinandens sommerhuse, garager og huse.

Bemærk at dette produkt indeholder et abonnement som skal betales månedsvist. Abonnementet til  SIM kortet kan ses her.

Ekstra tilbehør til denne alarm kan findes her.

Hvis du har spørgsmål til dette alarmsystem eller hvis du er i tvivl om denne pakke passer til netop dig, så kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi sidder klar ved telefonen.

Gå ind på vores facebook side og synes om vores side, der har du også en rabatkode på 10% rabat på denne alarm. Du kan finde vores facebook side her.