Pakkeløsninger

Pakkeløsninger er til dig som ønsker en helt færdig installation af et alarmsystem. Pakkerne er opdelt således at det passer til de fleste behov. Er dit behov for tryghed og sikring ikke dækket af vores standardpakker er du velkommen til enten at kontakte os for yderligere information, eller tilkøbe de ekstra komponenter du ønsker at udvide din pakke med.

Lejlighedspakken

Den lille pakke er til sig som har en lejlighed eller et fritidshus, hvor du ønsker en enkel sikring af dine ejendele. Denne pakke indeholder også et abonnement til et SIM kort til din alarm således du kan modtage en besked hvis du har ubudne gæster. Læs mere om lejlighedspakken her.

Sommerhuspakken

Denne pakke er til dig som har en større lejlighed eller et rækkehus hvor der er behov for at sikre flere rum med bevægelsessensorer. Pakken indeholder også et abonnement på et SIM kort, således du kan modtage en besked hvis du har ubudne gæster. Læs mere om sommerhuspakken her.

Villapakken

Denne pakke sikrer dig med et top moderne, todelt alarmsystem. Alarmsystemet er svært at afbryde for en eventuel indbrudstyv. Dette alarmsystem sikrer dig og dine kære samt alle jeres ejendele. Der er mulighed for at sikre 3 rum og 2 døre/vinduer. Dette abonnement indeholder vores 3 abonnementer. Et SIM abonnement således din alarm kan kommunikere med en kontrolcentral og dig selv. Et kontrolcentral abonnement som sikrer at din alarm videresendes til en central som herefter kontakter dig eller sender en vægter. Vores serviceaftale sikrer at dit alarmsystem altid er opdateret, batterierne er nye og dit alarmsystem fungerer som det skal. Læs mere om vllapakken her.