gsm_alarm_facebook

Undgå facebook på ferien

Der er rigtig mange som er ved at længes efter sommerferien og at sole sig under sydlige himmelstrøg. Men pas på for det kan hurtigt blive en dyr ferie.

Facebook er blevet et almindeligt værktøj som flere og flere bruger dagligt for at tilkendegive at de synes om deres venner eller at de nu er checket ind på arbejdet.

Flere og flere tyve bruger nu også facebook som et arbejdsredskab på højde med deres koben og boltsaks. Det er nemt at søge rundt på facebook og finde ud af hvem der har “checked ind” på et hotel i Spanien. Så inden du tager din smartphone op af lommen i udlandet så husk på hvem der kan læse med.

De fleste ved godt at de ikke skal skrive direkte at de nu forlader huset i 14 dage for at sole sig på en strand i Tyrkiet – det er det samme som at skrive “nøgen ligger under måtten”. Det man ikke lige tænker på er at når man “checker ind” på en lokation så fungerer det på samme måde.

Det handler typisk om at du på din facebook side ikke har slået til privatlivsfilter til, således det kun er dine venner der må se hvad du laver. Alle andre kan også læse med – også tyve. Så et godt råd er at lige bruge lidt tid på at gennemgå dine facebook indstillinger således du ikke skilter med feriebillederne og indcheckningerne.

Det bedste råd er at lade din smartphone blive i lommen under ferien, eller i det mindste vente til du kommer hjem med at skrive hvor god din ferie har været – og at du nu er hjemme igen. Alternativt så få styr på din facebook og dine sikkerhedsindstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *